Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

PRMOSI TRBRU PEMBIAYAAN PERIBADI PELBAGAI KOPERASI, : PROMO KOPERASI:MAX PTGN KELAYAKN SEHINGGA 75%/80% :RATE SERENDAH 4.99 % ==> NOTE:TETAP,KONTRAK,CCRIS,BLCKLIST,HIGH COMMITMENT BOLEH MOHON..SETIAP KOPERASI BERBEZA SYARAT & KRITERIA.. ==>RATE SERNDAH 4.99% STHN,PEMBIAYAAN MAX 200K,10 TAHUN..KOMITMEN LUAR TAK DIAMBIL KIRA .. BERMINAT CALL SY : YATI - 019 233 4763 Note:pembiayaan peribadi di blog hnya tuk kakitangan kerajaan shaja..kakitngan swasta dan bekerja sendiri tak boleh memohon..telah berlaku perubahan promosi dan tempoh pembiayaan skg ni..just 10 thn..boleh rujuk di blog firdausi..promosi yg ade..

Wednesday, November 25, 2009

Sungguh Menyedihkan Bila ada yg Ckp "Blog" Adalah Tuk Jual/Promote Diri..Tolong Laa..Buka Minda Sikit..

Photobucket

•♫.•♥.••♫.•♥.• Pernah tak ade seseorng gtau cmtu kt anda semua?? blog ni tuk promote /jual diri?? baru2 ni ade sorng member tu gtau cmni dkt sy..bila sy dgr ayat tu bengang je rasa...dia tau tak apa fungsi blog sebenarnye..bercakap main blasah jee..heran ade lagi orng yg berfikiran cetek camtu...padahal seseorng yg educated sepatutnye mempunyai pandangan yg lebih luas dan terbuka lagi dalm bab2 it..come on la..kita kt zaman cyber skg ni..sume guna teknologi it..not zaman purba kala...•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Pernah tak die terfikir dgn teknologi it, termasuk blog leh buatkan seseorng jadik raya raya..jadik jutawaan...skg ni ushawan kita menggunakan blog / internet sbg platform untuk berniagaa..termasuk lah sy...kt sini kita leh jual produk2 kita dan juga kembangkan bisnes yg kita buat...lain2 pengiisan kt blog tu kalau ala2 peribadi sikit biasala..dah rumah kita kan..terpulang pada kita tuk mencoraknyee...•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Actualy dr pengalaman sy sendiri melalui blog ni sy dapat ramai customer untuk koperasi yg sy uruskan..yg buat pembiayaan peribadi..dr blog juga ramai rakan2 firdausi yg sy kenali yg memerlukan bantuan..tuk kongsi masalah hidup dan sebagainyee..dr blog ni juga sy dapat ramai kwn..dan dr blog ni juga sy menolong mereka yg memerlukan mengikut kemampuan sy dgn cara yg tersendiri...itu pun dikatakan jual diri kee??? please la..jgn kolot sgt...pandang kedepna..bukak minda..jgn berfikiran sempitla...kalau tak tahu jgn bercakap seolah2 tahu segalanyee...•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Kepada insan yg berkenaan tu hati2 lah dlm bercakap...lagi2 kalau kita tak tau apa2 psl sesuatu benda tu / dlm sesuatu perkaraa...jgn kuarkan statement yg bukan2 yg akhirnye memalukan diri sendiri...lagi2 kalau bercakap dgn orng yg terbabit dlm bidang tersebut / berkaitan...tnpa kita sedar kita dah menyakitkan hati orang lain...kan takde keje tu namanyeee...buat orng sakit ati lak...sy mmg bengang tul lah bila die ckp cmtu...sakit ati dengarnyee...•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Apa2 pun lantak lah die...cma apa yg sy nk nasihatkan kt sini pada rakan firdausi dan juga diri sy sndiri..jgn memperlekehkan orng lain / apa yg orng lain buat..lagi2 kalau kita tak tau hujung pangkal cerita..Kepada rakan2 blogger & rakan pengunjung firdausi.."selamat hari raya aidiladha" ..raya tahun ni sy beraya kt bangi je...tak balik kg memandangkan ade perkara yg tak diingini berlaku...so terpaksalah berkampung kt sini..apa2 pun moga semua gembira menyambut aidiladha yg akan disambut besok hari...selamat balik kg dan selamat kembali semula...wasssalam..•♫.•♥.••♫.•♥.•

Photobucket

3 comments:

imtiaz said...

heheh..1st time dgr org ckp begitu.

jgn marah2 ye, agaknye dia marah awk tk ajak+ajar dia ber blog skali..mane tau

hu3

udinho said...

Haah nampak marah je hehehe... Biasala tu, mulut orang katakan.. saya sokong firdausi.. saya pun orang baru dalam dunia blog nie.. mungkin boley tunjuk ajar ye

owner firdausi said...

tq udinho dan imtiaz...tu la..mmg geram la jugak dgn orng cmtu...berlagak pandai jeee..hehehe..bole je kita kongsi info..no hal..sy pun tak la teror sgt..masih merangkak lah katakan dlm dunia blog ni...