Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

PRMOSI TRBRU PEMBIAYAAN PERIBADI PELBAGAI KOPERASI,

:
PROMO

PROMOSI PEMBIAYAAN PERIBADI KOPERASI..PTGN KELAYAKN SEHINGGA 75%/80%..POTONGAN MELALUI BIRO ANGKASA DAN AUTODEBIT AKAUN GAJI..

RATE SERENDAH 4.88 % SETAHUN ==>

NOTE:TETAP,KONTRAK,CCRIS,BLCKLIST,HIGH COMMITMENT BOLEH MOHON..SETIAP KOPERASI BERBEZA SYARAT & KRITERIA.. ==>RATE SERNDAH 4.88% STHN,PEMBIAYAAN MAX 200K,10 TAHUN..KOMITMEN LUAR TAK DIAMBIL KIRA

..

BERMINAT
CALL SY : YATI - 019 233 4763


Note:pembiayaan peribadi di blog hnya tuk kakitangan kerajaan shaja..kakitngan swasta dan bekerja sendiri tak boleh memohon..telah berlaku perubahan promosi dan tempoh pembiayaan skg ni..just 10 thn..boleh rujuk di blog firdausi..promosi yg ade..

Tuesday, November 11, 2008

PEMBIAYAAN PERIBADI RCE


PROMOSI TERBARU 2012...PEMBIAYAAN PERIBADI RCE..RATE 4.99%...PEMBIAYAAN SEHINGGA 250K TUK 22THN...BLACKLIST LAYAK MEMOHONKELAYAKAN PERMOHONAN
  • Had Pinjaman Sehingga RM 250,000 Tanpa Penjamin
  • Bayaran Balik Sehingga 22Tahun Melalui Potongan Gaji Biro Angkasa
  • Kadar Keuntungan dari 4.99%
  • Khas untuk Kakitangan Kerajaan dan GLC (majikan ada kemudahan potongan gaji Biro Angkasa)
  • Taraf Jawatan TETAP DAN KONTRAK
  • Blacklist Layak Memohon
  • Kelulusan SEGERA 36 jam
  • Boleh Menyelesaikan Pinjaman Lama (Overlap)
  • Proses Kelulusan yang CEPAT dan MUDAH
PAKEJ PRODUK RCE

Terdapat tiga jenis produk RCE-Yayasan:


1.RCE Y1 :

Minima jumlah gaji tetap : RM 700 (Status Kontrak)
Umur : 18 tahun ke tas
Kadar faedah : 7.88% setahun (tetap)
Minima pinjaman : RM1,000.00
Maksima pinjaman: RM150,000.00
Tempoh pinjaman : 1 tahun sampai 10 tahun


2.RCE Y2 :

Minima jumlah gaji tetap: RM1,200 (Status Tetap)
Umur : 20 tahun ke atas
Kadar faedah : 4.99% setahun (tetap)
Min pinjaman : RM1,000 setahun
Maksima pinjaman : RM 250,000.00
Tempoh Pinjaman : 1 tahun sampai 22 tahun3.RCE Y3 :Min gaji RM700 (Status Tetap)
Umur :18 tahun ke tas
Kadar faedah : 5.99% (tetap)
Min pinjaman : RM 1,000.00
Maks pinjaman : RM 150,000.00
Tempoh Pinjaman :1 tahun sampai 22 tahun


KEISTIMEWAAN

KLEBIHAN PEMBIAYAAN RCE

1. Proses kelulusan CEPAT jika borang dilengkapi dengan dokumen yang lengkap untuk pinjaman baru atau fresh loan. Overlap pinjaman sedia ada perlu 7 hari berkerja.
2. Jumlah gaji tetap RM1200 keatas. Kadar faedah 4.99% tetap. Tempoh pembayaran sampai 22 tahun dengan maksima pinjaman RM 250,000.
3. Kakitangan kerajaan kontrak kerja 6 bulan boleh memohon pembiayaan RCE(Y2).

INFO RCE

RCE CAPITAL BERHAD

RCE Capital Berhad (“RCE Capital” atau ‘’ Company’’) adalah syarikat kewangan utama dalam industri kewangan yang memberi dana kepada koperasi-koperasi di Malaysia. RCE Capital pernah ditempatkan di papan kedua Bursa Saham Malaysia pada 1994 dan RCE Capital juga pernah menginvestasi dalam industri pengiklanan dan juga penyiaran. RCE Capital mengakhirkan operasi bisnis pengiklanan dan penyiaran pada tahun 2004. Selepas itu RCE Capital memfokuskan dalam industri kewangan dana distribusi sahaja. Pada 2006 status penyenaraian RCE ditingkatkan ke Bursa Saham Malaysia dipapan Pasaran Utama .RCE MARKETING SDN BHD


RCE Capital yang menyediakan dana “personal financing” bekerjasama dengan koperasi-koperasi melalui anak syarikat milik RCE Marketing Sdn Bhd.
RCE Marketing peranannya mendistribusi dana pinjaman kepada koperasi-koperasi buat pinjaman peribadi untuk sector kerajaan.
Pembayaran balik pinjaman adalah dibuat melalui potongan gaji bulanan secara outomatik, yang diurus oleh Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad atau Biro ANGKASA.


Sistem potongan gaji automatik dikuatkan dengan kadar perolehan yang berpatutan kepada sektor kerajaan untuk merendahkan risiko kepada RCE Marketig.
Demikianlah membolehkan RCE Marketing memperoleh faedah pinjaman yang diuruskan.
RCE Capital perniagaan teras dalam peruntukan pinjaman peribadi melalui up kerjasama strategik dengan koperasi, melalui milik penuh anak syarikat RCE Marketing Sdn Bhd ("RCE Marketing"). RCE Marketing menggunakan mekanisme rata-koleksi yang unik yang berbeza daripada model pembiayaan biasa. Pembiayaan diperluaskan kepada koperasi yang memberi pinjaman kepada ahli-ahli mereka, kebanyakan mereka berkuat kuasa sivil.

Pembayaran balik akan dilakukan melalui kerajaan yang dimulakan oleh Gaji Potongan Skim, yang ditadbir oleh Angkatan koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA), koleksi agensi berpusat di negara ini bagi koperasi yang mengambil bahagian. Sistem potongan gaji automatik ditambah pula dengan kadar perolehan yang lebih rendah dalam sektor kerajaan yang hadir landskap perniagaan berisiko rendah untuk RCE Marketing, sekali gus membolehkan ia menikmati kadar delinkuensi diurus.


Selain daripada pembiayaan pengguna, RCE Capital juga menyediakan penyelesaian kewangan jangka pendek kepada pelanggan-pelanggan korporat melalui RCE Factoring Sdn Bhd ("RCE Pemfaktoran"). RCE Factoring menawarkan pemfaktoran dan mengesahkan kemudahan kepada perusahaan kecil dan sederhana terutamanya yang terlibat dalam perdagangan, pembinaan dan pembuatan. Dalam tambahan kepada perniagaan pembiayaan, Syarikat juga mempunyai pelaburan dalam AmFIRST Harta Tanah Pelaburan Amanah dan harta, yang membolehkan ia untuk menikmati pendapatan berulang.


Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Kumpulan telah ditoreh ke dalam pasaran hutang untuk pertumbuhan yang pesat. Setakat ini, RCE Marketing telah mengeluarkan empat instrumen hutang, bermula dengan pengeluaran RM45.0 juta Tetap Bon Bersiri Kadar dan RM50.0 ditaja jamin Program Kertas Perdagangan pada tahun 2004. Ini adalah satu peristiwa penting bagi RCE Capital kerana ia merupakan syarikat pembiayaan pengguna pertama untuk memasuki pasaran modal bagi pembiayaan. Ini telah diikuti oleh penerbitan RM420.0 juta tetap Kadar Nota Jangka Sederhana pada tahun 2005. RM1.5 bilion Pensekuritian Bersandarkan Aset ("ABS") adalah usaha RCEM terbaru ke dalam pasaran hutang dengan bahagian pertama daripada RM100.0 juta yang dikeluarkan pada bulan November 2007.

Di samping itu diberi AAA penarafan, program ini 5.5 tahun pensekuritian pengguna penghutang terbesar di Malaysia dan di antara program terbesar ABS pada tahun 2007 dari segi jumlah saiz terbitan.
Selaras dengan visi untuk menjadi yang mantap yang bukan bank penyedia perkhidmatan kewangan Syarikat, RCE Capital terus untuk mendapatkan pertumbuhan organik melalui peningkatan dalam produk dan perkhidmatan. Syarikat ini juga bertujuan untuk mengukuhkan jualan dan rangkaian pengedaran serta membuat perkiraan strategik dengan koperasi kredit yang berpotensi untuk mengembangkan bahagian pasaran. RCE Capital kekal positif kepada meneroka pelaburan oportunis dan perniagaan pelengkap, kedua-dua tempatan dan luar negara.PEMEGANG SAHAM UTAMA


Tan Sri Azman Hashim, seorang tokoh yang terkenal dalam arena korporat dan perbankan Malaysia, kedua-dua Pengerusi dan pemegang saham terbesar RCE Capital melalui syarikat pelaburan utama beliau memegang, Amcorp Group Berhad ("Amcorp"). Asas aset teras Amcorp dalam sektor kewangan melalui RCE Capital dan AMMB Holdings Berhad, atau lebih dikenali sebagai Kumpulan AmBank. Selain daripada sektor kewangan, Amcorp juga mempunyai pelaburan yang strategik dalam hartanah, kejuruteraan dan infrastruktur serta teknologi maklumat.


No comments: