Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

PRMOSI TRBRU PEMBIAYAAN PERIBADI PELBAGAI KOPERASI, : PROMO KOPERASI:MAX PTGN KELAYAKN SEHINGGA 75%/80% :RATE SERENDAH 3.99 % ==> NOTE:TETAP,KONTRAK,CCRIS,BLCKLIST,HIGH COMMITMENT BOLEH MOHON..SETIAP KOPERASI BERBEZA SYARAT & KRITERIA.. ==>RATE SERNDAH 3.99% STHN,PEMBIAYAAN MAX 200K,10 TAHUN..KOMITMEN LUAR TAK DIAMBIL KIRA .. BERMINAT CALL SY : YATI - 019 233 4763 Note:pembiayaan peribadi di blog hnya tuk kakitangan kerajaan shaja..kakitngan swasta dan bekerja sendiri tak boleh memohon..telah berlaku perubahan promosi dan tempoh pembiayaan skg ni..just 10 thn..boleh rujuk di blog firdausi..promosi yg ade..

Sunday, November 22, 2009

Nikmat Sebenar Adalah Kesihatan..Bila Sakit Baru Kita Menyedarinya..

Photobucket

•♫.•♥.••♫.•♥.• Dah lama rasanye sy tidak menulis di blog sy ni...actually baru2 ni sy terjatuh dari motor..disebabkan sy muntah2 dn kabur pandangan selepas tu sy telah ditahan di wad kt hospital kajang 2 hari...bengkak2 kt badan tu tak yah cite la kan..dah sah2 la mmg bengkak..sakit..tapi alhamdulillah sy masih mampu berjalan..sume anggota badan ok..tak patah atau bengkok...•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Cma mmg selepas jatuh motor tu mmg sy muntah terusk & pening2 kepala..tak leh nak baring..duduk lama pun tak bole...serba tak kena rasanye...tubuh pun mmg takde tenaga la..sebaik saje masuk di wad sy telah disuntik dgn jaru tuk masukkan air dlm badan..waaa...ni la first time sy masuk wad..first time tngan kena suntik jarum tuk masukkan air dalm badan...dan inilah first time sy tido kt dlm wad...•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Lembik rasa badan..sakit tu tak yah cite lee..tapi apalah sakit yg sy alami jika dibandingkan dgn mereka yg ada kt dlm tu yg sakit lagi teruk dr saya..macm2 sakitnye..terbaring tak leh bangun diorng..sy bersyukur sekurng2nye sy masih mmpu berjalan dan lain2..waktu tu la baru sy menyedari nikmat yg sebenar adalah SIHAT..kalau dah sakit ni sume benda tak leh buat..takde mood pun..•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• 2 hri dkt wad telah buat hati sy meronta2 untuk pulang dan cepat sembuh..tak sangup lagi rasanye tinggal kt situ..dan skg ni sy masih lagi bercuti..dpt MC 10 hari..boleh dikatakan dah pulih..cuma tunggu masa tuk g mengurut badan yg bengkak2 dan juga pulihkan kembali kepala...•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Maybe disebabkan gegaran yg kuat dikepala..kepala sy masih lagi tak ok skg ni..tak bole tgk orng yg bersesak2..tempat yg sibuk..kepala sy akan rasa tk ok..pening cm tak pening je..lain la..tak seperti sblm ni..mybe buat masa skg ni sy perlu rehatkan pemikiran sy agar dia relaxs dr sebarang tekanan dan pandangan yg menyesakkan..•♫.•♥.••♫.•♥.•

•♫.•♥.••♫.•♥.• Doakan sy cepat sembuh seperti sediakala..kembali sepeti dulu...disaat sakit mcm ni kita mengharapkan orng yg kita syng sentiasa ambil berat tentang diri kita..bertanya khabar tanpa diminta..sms atau tel.bukan lama..cukuplah skdr bertanya khbar..barulah rasa diri ini disayangi dan diperlukan...tetapi kalau dia sendiri pun sakit macam mana??? inilah dugaan yg harus kuterima...ujian dr Yg maha Esa..agar diri ini memahami..Ya Allah kuatkan hati hambamu ini...mungkin inilah yg perlu kulalui sblm menggapai kebahagiaan....•♫.•♥.••♫.•♥.•

Photobucket

No comments: